Parikan jowo

Posted Posted by favianfaust in Comments 2 komentar

Ana kinjeng dipangan kethek.. Ayune parasmu diajeng, jan marai batreku entek..

Nyekel welut sambi makani gajah.. Yen isane mung gelut wis rasah sekolah

Tuku gethuk dibungkus kertas. ra iso ngantuk merga kelingan sliramu, mas.

Tuku gethuk kleru minyak telon,mata ngantuk njaluk kelon

Nyimpen bakwan neng njero gentong.. Rekane malam mingguan malah digodho bencong

Ngetok bumbung nggo cagak prau layar, aku mong ngambung thok Mbak nek liyane gak kuat mbayar

Kinjeng menclok neng kawat.. Esemmu diajeng, jan marai ayanku kumat..

Tuku asu numpak pit jengki, koe ayu nek gelem ditumpaki

Mangan acar ning tegalan, nadyan aku duwe pacar tp ra tau malam mingguan

Mba niken klolodhen apel.. Hey, have a nice weekend people..

Sinta Jojo Ngombe Autan.. Kerjo yo kerjo, tapi ojo lali jumatan...

Mangan sego megono lawuhe oseng pare.. Diajeng sing adoh ono kono, sliramu kepriwe kabare..

Iwak teri dibotok, Mas ojo mung wira-wiri, gek ndang copot kathok

Saiki dino kemis, wayahe mbayar utang.. Lelaki tanpa kumis, bagai langit tanpa bintang..

Ngampel mboyolali.. Sekali temempel, rasane ora bakal lali.. (Keno knalpot)

Sasha grey, maria ozawa.. Senajan aku kere, tapi sing jelas aku bukan pengemis cinta..

Anak asu nguntal gombal.. Cintaku padamu akan selalu kekal

Irisan nanas di pangan yuyu.. Awakku panas kelingan anumu cah ayu..

Nang pasar tuku jamu ben kuat nek ngarit suket, tresnaku marang sliramu asli lan unlimited

Nyrampang kayu kepidhak paku.. Diajeng sing klambine ungu, maukah dirimu menjadi istri ke tigaku

Kapur barus dipangan luwak.. Isih nembe wingi lulus, kok saiki wes mbopong anak??

Buah kopi dipangan luwak. Nembe telung wulan rabi wis duwe anak

Ngisor wit asem nimbang pari.. Yen kowe mesem marakke bidadari iri

Sendra tari ramayana.. Hiii,, diajeng poninya miring kekiri, rumahnya dimana..

Suk lebaran arep mudik, mugo2 tetep sae.. Hawane saiki panas e dik, yuk bukak klambi wae

Montor rindik mergo keno paku.. Tanggung jawab dik kowe sing wes manah atiku

Golek bithing nganggo celana.. Gender ra penting sing penting tresna..

Pitik walik nguntal watu.Wis nganggo gaya molak-malik tapi kok ora metu2..(nyungkil koin seko celengan)

Menyang pasar tuku jamu.. Aduh dek aku nyasar di hatimu

Sego gurih lawuhe sate usus.. Pertamane perih lanjute bludas-bludus

Wajik kletik gulone jowo.. Wulune sitik barange dowo..

Sego gurih lawuhe ati rempelo.. Atiku kroso perih, nyawang sliramu mlaku karo wong liyo..

Wajik klethik gulane jowo.. Prawakane sih cilik, tapi jebul gang'e wis ombo..

Iwak sepat dirubung kadal.. Saiki dino jum'at wayahe golek sandal..

Yen rok'e werno abu-abu, berarti siswi SMU.. Aku ihklas melepasmu, ternyata aku mmg tdk pantas utkmu..

Angon wedus nang kuburan, durung adus wes pupuran

Jam sepuluh apotik'e tutup.. Adek'e sing ayu kapan njuk dientup?

Tuku jamu sing dodol Ayu.. Tanpa sliramu opo artine uripku?

Udan deres tuku jamu.. Clonoku teles kakean mikir sliramu

Lemah abang campur lempung.. Diajeng sayang apakah dirimu sudah siap mengandung..??

Karang ayu mboyolali.. Sliramu pancen ayu, tapi sayang bapakmu galake ngalahne asune polisi patroli..

Kembang jambu njegur blumbang, kadung dilem ayu, tibakne lanang

Kue putu diwadahi piring.. Yen ora iso metu yo njajal miring..*(kupinge kelebon banyu)*

Ibu tiri itu memang kejam.. Sedetik ra ketemu sliramu, rasane koyo patlikur jam

Soto celana dalam doyanane mas bambang.. Selamat malam hey kamu yg kusayang.

Tuku gabah ning smrg, gabah garing sak kepelan.. Ra masalah wedok lanang, sing penting duwe bolongan

Enek gajih, gajih e sapi.. Opo gunane sugih lek hasil korupsi

Nyolong pemean, isine cawet werno biru.. Sak abot-abote gawean, dadi enteng nek nyawang sliramu..

Christian gonzales Boas salosa.. Nak tresno ora di bales, sante wae dukun ijik dibuka

Christian gonzales bambang pamungkas.. Yen tresno ora di bales jan lorone nganti mbekas

Sesuk jumat, saiki kemis.. Kok telat sunat, po manukmu sak cuplis ?

Pesawat merpati gawean cino.. Cinta kuwi awale seko ati banjur mlorotne clono..

Pesawat merpati gaweanne cino.. Wes arep mati kok isih golek rondho..

Sarapan bandeng ngunjuke susu, Aku lilo diarani gendeng asal iso gawe kowe ngguyu

Ngombe ASI, sak komplonge. 13 taun reformasi, tiba'e ora ono bedane

Pesawat merpati gawenan cino.. Yen sliramu wes mlebu ning ati arep dikapakno..

Mbakyu tukiyem nyunggi karung, jane ra gelem tapi kasep mlendung

Edi baskoro celukane ibas.. Sawangane ayu koyo dian sastro, tapi kok suarane ngebas..

Mangkat ronda sangune suling.. Senajan sampeyan wis rondo, tapi sawangane kok yo ijik kempling..

Rasane atos, gorengan kerikil... Untu tonggos, koyo Buto Cakil

Nglayat wong mati nggelar klasa. duh Gusti, napa kok sing enak2 kuwi dosa?

Mangan roti sisan ngitungi doso... duh Gusti panase kyo ning neroko

Panas terek sampe ubun-ubun, duh nyawang seliramu dek garai ngentekne stok sabun

Rambut mung sithik iku jenenge gundul, duh sliramu dek marai ati amburadul

Semarang kaline banjir. lungguh mekangkang rasane silir.

Timbang dho dolanan mending latihan baris berbaris.. Nyawang sliramu no pelaminan, jan rasane koyo di tujes keris.. 




Maling nyolong pemean, sing dimaling sempak karo kotang.. Tresnoku marang sampeyan, ngluwihi cacahe lintang.. 

2 komentar:

raka saputra mengatakan...

sippppp teNaN PuisiNe..
Ati ku marang SLiramu..

totoksuryanto mengatakan...

Iso2 wae yo......

Poskan Komentar